مقالات

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

کابینت نئوکلاسیک در واقع برگرفته از سبک نئوکلاسیک است و به شما آشپزخانه‌ای کاربردی، مدرن، شیک، ساده با حال و هوایی کلاسیک می‌دهد که مدرنیته و سنت را در کنار هم به وجود می‌آورد. خیلی‌ها شاید بگویند سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک قدیمی شده و مورد پسند همه نیست؛ اما سبک نئوکلاسیک چندین خواسته را هم‌زمان برآورده می‌کند. در ویدئوی زیر، مشخصات کابینت نئوکلاسیک را به‌همراه نمونه‌کارهای اجرا شده توسط سلام ساختمان نشان می‌دهیم:

کابینت آشپزخانه اصلی ترین رکن هر خانه ای است و با گذشت روزها کابینت هم همانند سایر وسایل دکوراسیون منزل به روز شده. در واقع کابینت نئوکلاسیک تلفیق دو سبک کابینت مدرن و کلاسیکه. به طوری که اگر شما بین دو سبک کابینت مدرن و کابینت کلاسیک مردد شده اید. و دنبال سبکی هستید که شدت زرق و برق کابینت کلاسیک را نداشته باشد و همچنین به سادگی کابینت مدرن نباشد، کابینت نئوکلاسیک بهترین انتخابه براتون.

امروزه کابینت ها دنیای بسیار متنوع و گسترده ای را در برمی گیرد ما در این مقاله قصد داریم کابینت نئوکلاسیک و معایب مزایای این سبک را به شما معرفی کنیم. قبل از آن پیشنهاد می‌کنم با کابینت کلاسیک و کابینت مدرن تا حدی آشنا شوید تا لمس این موضوع براتون قابل درک تر باشه.

کابینت نئوکلاسیک چیست ؟
در واقع کابینت نئوکلاسیک جدید ترین سبک کابینت آشپزخانه در دنیا محسوب می شود. این سبک کابینت شامل (کابینت انزو، کابینت پولیشی) می شود. این سبک کابینت شامل مشخصات منحصر به فرد است که در ادامه بیشتر به این مشخصات خواهیم پرداخت. کابینت نئو کلاسیک جدید ترین سبک کابینت آشپزخانه است و ممکن است برای همه شناخته شده نباشد.

این سبک کابینت ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است. همان طور که گفتیم کابینت نئوکلاسیک دارای دو زیر شاخه به نام های انزو و پولیشی است این دو مدل کابینت از نظر شکل ظاهری، نوع رنگ و قیمت تفاوت هایی دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم داشت.

همانطور که بالاتر گفته شد کابینت نئوکلاسیک ایرانی امروزه بین خانواده های ایرانی محبوبیت زیادی پیدا کرده و بسیاری از افراد این سبک از کابینت را برای آشپزخانه خود می پسندند. ساده در عین حال سنتی بودن باعث شده بسیاری طرفدار این طرح باشند. منبت کاری ها و المان های به کار رفته در این کابینت ها در کنار اشرافی بودن ظاهری ساده تر به خود گرفته است.

تنوع طرح و رنگ در کابینت نئوکلاسیک ایرانی بسیار زیاد است چرا که از روکش های مختلفی مانند رنگ های پلی اورتان، پلی استر، پولیش و چوب می توان در ساخت آن بهره برد. کابینت نئوکلاسیک ایرانی نسبت به کابینت کلاسیک، بسیار ساده‌تر است و درها و بدنه‌ی آن دارای حکاکی و کنده‌کاری‌های محدود‌تر است.

همچنین کابینت نئوکلاسیک ایرانی، عمدتا بلندتر از کابینت کلاسیک طراحی می‌شود تا وسایل بیشتری را در میان خود جای دهد. سادگی و تزئینات اندکی که در سبک نئوکلاسیک به کار می‌رود، باعث می‌شود به زودی از چنین کابینت‌هایی خسته نشوید و سال‌ها از دیدن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *