مقالات

ابعاد استاندارد کمد دیواری

منظور از عمق کمد دیواری؛ میزان فضایی است که کف کمد در اختیار شما قرار می دهد و هیچ ارتباطی با طول و عرض کمد ندارد. هدف اصلی از تعبیه کمد دیواری ایجاد فضایی برای نگهداری وسایل شخصی، البسه و … است، از این رو بهتر است ابعاد عمق کمد به صورتی انتخاب شود که فضای داخل کمد دیواری کارآمد باشد.

عمق مناسب کمد دیواری جادار شیک 60 سانتی متر می باشد، با این حال سفارشی سازی کمد با عمق بیشتر مشکلی ایجاد نخواهد کرد. به عنوان مثال عمق کمد رختخواب می تواند 70 سانتی متر و حتی بیشتر باشد.

عمق 60 کاملا ایده آل است و چیدن کمد لباس برایتان دغدغه ای نخواهد داشت.

در نتیجه می توان گفت بهتر است عمق کمد را متناسب با کاربری مورد نظرتان انتخاب نمایید. بدیهی است در صو رتی که عمق کمد از اندازه استاندارد ( 60 سانتی متر) بیشتر باشد، قیمت کمد دیواری ام دی اف افزایش خواهد داشت.

عمق استاندارد برای کمد دیواری لباس در حالت عمومی به طور معمول حدوداً 60 سانتیمتر است. این اندازه به معنای این است که عمق کمد باید حداقل 60 سانتیمتر باشد تا بتوان به طور مناسب لباس‌ها را در داخل آن جای داد.

با این حال، ممکن است در برخی موارد خاص، ابعاد کمد دیواری لباس متفاوت باشد. برای مثال، در فضاهای کوچک‌تر، کمد‌هایی با عمق کمتر نیز موجود است که به صورت مخصوص برای فضای محدود طراحی شده‌اند.

بهتر است قبل از خرید کمد دیواری لباس، ابعاد فضای موجود در اتاق خوابتان را اندازه‌گیری کرده و با این مقدار مقایسه کنید. در نهایت، انتخاب کمدی با عمق مناسب بر اساس نیازها و فضای موجود در اتاق خواب شما بهترین گزینه خواهد بود.

اندازه استاندارد درب کمد دیواری
برای اندازه گیری درب کمد به دو عدد نیاز دارید :

1- عرض درب کمد
شاید این سوال برایتان مطرح شود که عرض استاندارد درب کمد دیواری پذیرایی 45 سانتی متر است، با اینحال افزایش آن تا 60 سانتی متر امکان پذیر می باشد. بطور معمول سازندگان به هنگام اندازه گیری، با توجه به متراژی که برای کمد دیواری اختصاص داده اید و تعداد درب مورد نظر، عرض درب را تعیین می نمایند. اما هیچ محدودیتی برای اجرای درب کمد با عرض 45 تا 60 سانتی متر وجود ندارد.

عرض کمتر از 45 سانت برای کمد دیواری کارآمد نیست، زیرا در این صورت جابجایی وسایل بزرگ چالش انگیز خواهد بود.

2- ارتفاع درب کمد
اگر عرض فضای مورد نظرتان برای کمد دیواری کم است، می توانید ارتفاع کمد دیواری را بیشتر در نظر بگیرید. در این صورت با تعبیه یونیت های کارآمد و قفسه بندی مفید از قسمت بالای کمد برای نگهداری وسایل تان بهره ببرید.

توصیه می شود ارتفاع درب کمد دیواری را بیش از 270 سانتی متر در نظر نگیرید، زیرا به مرور زمان درب چوبی کمد تاب بر می دارد.

درب کمد تا ارتفاع 280 سانتی متر قابلیت ساخت به صورت یکپارچه را دارد. اما اگر سقف فضا بلند تر است و مایل هستید ارتفاع بیشتری را به کمد دیواری جادار اختصاص بدهید، بهتر است کمد به صورت دو تکه طراحی گردد. بدین معنی که درب کمد 280 یا 270 سانتی متر باشد و درب دیگری با ارتفاع کمتر در بخش بالای کمد تعبیه شود.

در سبک مدرن عموما کمد دیواری با درب بلند و یکپارچه طراحی می گردد، از این رو درب های بلند در حال حاضر ترند هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *